Pillu kuumana eroottiset tarinat

Pujahdan lämpimään veteen, nostan mukin huulilleni ja hetkessä unohdan ulkona raivoavan syysilman. Miten hyvältä veden lämpö tuntuukaan, sekä sisäpuolelle että iholle.

Nojaan päätäni taakse ja laitan silmäni kiinni. Kuuntelen, miten hiljaisuus vyöryy ylitseni tuoden harmoniaa ja rauhaa olooni.

Vasta tällaisina hetkinä tajuaa, miten piinaavaa on hektinen ja kiireellinen työ toimistolla. Huomaan vaipuneeni hetkellisesti ajatuksiini, kun kuulen äänesi kylpyhuoneen ovelta. Tulet lähemmäksi ja lupaat tuoda lisää teetä. Katselen pois loittonevaa selkääsi ja kauniisti keinuvaa lantiotasi. Miten onnekas olenkaan kanssasi, ajattelen ja hymy nousee kasvoilleni. Kohta tulet takaisin, kylpytakki päällä sinäkin. Ojennat teen minulle, riisut kylpytakin ja pujahdat itse saunaan.

Nautin lämmittävää teetä ja huomaan ajattelevani vain sinua ja kiinteää vartaloasi. Kuuntelen, miten vesi sihahtaa kiukaan kivillä. Ennen kuin edes ehdin ajatella kylvystä nousemista, saunan ovi aukeaa ja astut kylpyhuoneen puolelle. Istumme kasvot vastatusten ja ihailen hymyileviä kasvojasi.

Suloisia hymykuoppia, vihreitä silmiäsi ja pisamia kasvoillasi. Huomaan pilkkeen silmäkulmassasi ja osaan jo arvata, mitä se tuo tullessaan. Pikkuhiljaa alat hieroa varpaillasi jalkojani. Kuin vaistomaisesti suljen silmäni, taivutan päätäni taaksepäin ja nautin.

Varpaasi hivelevät reisiäni ja alavatsaani. Tunnen, miten kuljettelet varpaitasi aina vain lähempänä kaikkein pyhintäni. Huomaan hengitykseni kiihtyvät vähitellen. Käteni etsiytyy veden alla rinnoilleni alkaen hieroa niitä hellästi.

Kun huomaat, että kiihotun, nostat jalkasi jalkojeni väliin ja alat hieroa häpyhuuliani varpaillasi. Ynähdän varoen ja huomaan purevani huultani. Avaan sinulle reisiäni ja voit hivellä kuumana käyvää pilluani varpaillasi. Nouset ylös vedestä ja ammeesta. Otat minua kädestä kiinni ja vedät minut seisomaan. Pidät kädestäni kiinni ja pyydät minua seuraamaan. Mieleni tulviessa tuhmia ajatuksia seuraan sinua saunaan. Käsket minut ylimmälle lauteelle istumaan niin, että istun lauteen etureunalla.

Teen toiveidesi mukaan ja avaan automaattisesti reiteni sinulle. Katson sinua suoraan silmiin ja kerron rakastavani sinua. Sinä katsot minua syvälle silmiin ja pyydät minua vain nauttimaan. Nouset keskimmäiselle lauteelle ja pujottaudut istumaan siten, että olemme toisiamme vasten. Tunnen hengityksesi, kun tuot kasvojasi kohti minun jo halukkaana odottavaa pilluani. Varovasti nuolaiset häpyhuuliani ja samalla kätesi hierovat reisiäni.

Tuot sormesi vaolleni, raotat häpyhuuliani ja upotat kielesi sisääni. Tuo tunne saa kroppani tuntemaan kuin pieniä sähköiskuja. Silmissä säkenöi, pillu alkaa valua nesteitään ja hengitykseni kiihtyy. Kielesi seikkailee sisälläni villisti ja alan liikuttaa itseäni kasvojasi vasten. Kuulen, miten kostutat sormiasi löylykiulussa ja vain odotan, milloin tuot sormet runkkaamaan pilluani.

Kauan ei onneksi tarvitse odottaa, kun tunnen sormesi vaollani. Työnnät kaksi sormea sisääni ja aloitat rytmikkään liikkeen. Otat samalla klitorikseni huuliesi väliin imien sitä ja puret sitä hellästi huulillasi.

Alan hieroa rintojani samalla. Puristelen niitä rajusti ja nipistelen nännejä. Tuntuu taivaalliselta, kun huulesi ja kielesi pyörii klitorikseni ympärillä.

Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan.

Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään. Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa.

Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi.

Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle. Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa.

Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä. Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä.

Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä.

Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti.

Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä. Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa.

Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani.

Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Linnassa saunaseuraa 5-kymppiselle, mieluummin vanhemmista. Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen,.

Aina välillä selailen näitä keskustelupalstoja. Hieronnan osalta on kyselty mm. Olimme tavanneet Juhan kanssa yhteisten tuttavien tupaantuliaisissa pari viikkoa aiemmin. Hän oli tummatukkainen, urheilullinen ja komea. Hei kaiken ikäiset naiset.

Täällä olisi mies joka odottaa teidän yhteydenottoanne kaiken kivan merkeissä.

...

THAI HIERONTA SALO CALL GIRLS FINLAND

Pillu kuumana eroottiset tarinat

Monta puhelua, palaveria ja sähköpostia läpikäyneenä mieleni iloitsee päästessäni vihdoinkin kohti kotia. Tanja kävi todella kuumana ja alkoi jo minullakin tehdä housuissa tiukkaa. Työnantaja oli antanut tehtäväksi tutustua aiempien projektien papereihin ja varsinainen työ alkaisi vasta seuraavalla viikolla. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Olen 17 vuotias poika ja asun äitini ja siskoni kanssa samassa talossa. Lue seksinovellit ilmaiseksi! ockay.eu on Suomen suosituin seksinovelli sivusto. Lue ilmaiseksi netin kiimaisimmat ja kuumimmat seksitarinat ja. Eroottiset tarinat Vanhemmat naiset en ole ollut vielä koskaan tytön huokailin raskaasti ja sormeni kävivät jo kohti pilluani, joka oli kuuma ja märkä. Laitoin. marraskuu Kiimainen punatukka kaipaa pillun nuolentaa - Eroottiset seksinovellit että jospa sitä kerrankin hemmottelisi itseään ja ottaisi kuuman kylvyn.

© 2018 All Rights Reserved